• ro
  • en

Temperanţă = Sănătate

Programul constă în amplasarea unui stand cu trei titluri de carte de sănătate într-un spaţiu public în parteneriat cu instituţia publică unde se amplasează standul.

Scopul acestui proiect este acela de a face cunoscută importanţa alimentaţiei, a stilului de viaţă precum şi necesitatea unei urgenţe reforme a sănătăţii în rîndul populaţiei din România.

Acest program este destinat zonelor rurale şi urbane.

Pentru zonele rurale în parteneriat cu instituţiile publice se poate amplasa standul cu cărţi în incinta primăriilor şi a şcolilor.

Pentru zonele urbane, prin intermediul parteneriatului care se va face cu insituţiile publice se poate amplasa standul  în zone precum: primării, şcoli, instante de judecată, spitale, policlinici, asistenţă socială, somaj, case de pensii, finanţe, taxe şi impozite.

Prin derularea  acestui program dorim să fim prezenţi, dorim să fim la dispoziţia cetăţenilor oferindu-le astfel posibilitatea ca în timp ce oamenii merg să îşi rezolve propriile probleme în diferite locuri cu instituţiile publice române să aibe posibilitatea de a lua o carte din cele trei la alegere cu titlu gratuit. În felul acesta fiecare cetăţean interesat poate avea ocazia sa cunoască principiile unui stil de viaţă sănătos.

Punem la dispoziţia cetăţănilor cu titlu gratuit trei titluri de carte:

– Tablete de Stil de Viaţă

– Fii inteligent!  Mănâncă sănătos

– Paşi spre  alimentaţia  ideală

Dorim extinderea acestui program şi în alte zone din regiune sau din ţară.

Pentru extinderea acestui program la acest moment avem nevoie să achiziţionăm peste 3000 de cărţi, câte 1000 de cărţi din fiecare titlu menţionat mai sus.