• ro
  • en

Centru Social – After School

Prin Proiectul Centrul Social, Medical si Educational dorim sa venim in intampinarea si sustinerea celor care au nevoie de ajutor prin oferirea de servicii sociale, medicale si educationale, altele decat cele cu care suntem obisnuiti.

Un prim pas important si esential este infiintarea Centrului Social After School.

Centru After School  este inconjurat de padure  consitutit din parter, etaj si mansarda intr-o curte de 6062 mp. Suprafata desfasurata construita a cladirii va fi de 1000.60 mp, avand in  componenta sa 5 sali de clasa cu o capacitate de 70 de copii, ateliere, bucatarie gen restaurant, sala de mese si sala de intruniri pentru 100 de persoane.

In cadrul Centrului  Social After School punctul forte va fi mediul prietenos, locurile de joaca, compasiunea si nu in ultimul rand profesionalismul.

Ca si obiectiv al centrului avem educatia, formarea caracterului si instruirea parintilor.
Ne vom adresa nu numai acelora care cred ca au nevoie de educatie si caracter, ci si acelora care doresc sa adopte un stil de viata corespunzator.

Ne propunem sa punem la dispozitia celor interesati (copii si adulti) urmatoarele ramuri: educatie, mentori pentru formarea caracterului, activitati pentru copii in mediul natural, alimentatie sanatoasa, seminarii pentru parinti.

Pentru o educatie cat mai eficienta dorim sa aducem un element indispensabil, si anume **NATURA**. Amplasamentu unde se vor pune bazele acestui Centru, va fi la Bucovat, judetul Dolj pe un teren cu o suprafata de 3,0 ha, inconjurat de padure cu o suprafata de peste 2000 ha.

„Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic”.

IMPREUNA VOM REUSI!

SUSTINE-NE si TU