• ro
  • en

Centru Medical – Fizioterapie, Kinetoterapie, Reumatologie

Prin Proiectul Centrul Social, Medical si Educational dorim sa venim in intampinarea si sustinerea celor care au nevoie de ajutor prin oferirea de servicii sociale, medicale si educationale, altele decat cele cu care suntem obisnuiti.

Un prim pas important si esential este infiintarea Centrului Medical.
In cadrul Centrului Medical punctul forte va fi mediul prietenos, tehnologia moderna, compasiunea si nu in ultimul rand profesionalismul.

Centrul Medical va fi amplasat pe un teren cu o suprafata de 5000 mp prevazut cu 50 de locuri de parcare. Configuratia cladirii permite oferirea serviciilor medicale pentru adulti si copii, tineri si batrani (toate categoriile de persoane), astfel se vor oferi servicii medicale  pe o suprafata desfasurata totala de 645.64 mp din care 98.41 mp este destinata exclusiv serviciilor medicale pentru copii.

Ca si obiectiv al centrului avem stabilirea diagnosticului si aplicarea procedurilor de recuperare a pacientilor.
Ne vom adresa nu numai acelora care au nevoie de recuperare ci si acelora care doresc sa adopte un stil de viata corespunzator.

Ne propunem sa punem la dispozitia celor interesati (copii si adulti) urmatoarele ramuri de reabilitare medicala: fizioterapie, kinetoterapie-hidrokinetoterapie, reumatologie.

Pentru o recuperare cat mai eficienta dorim sa aducem un element indispensabil, si anume **NATURA**. Amplasamentu unde se vor pune bazele acestui centru, va fi la Bucovat, judetul Dolj  intr-un campus cu o suprafata totala de cca. 3,0 ha, inconjurat de padure cu o suprafata de peste 2000 ha.

„Sanatatea nu este totul, dar fara sanatate totul este nimic”.

IMPREUNA VOM REUSI!

SUSTINE-NE si TU