• ro
  • en

Iubeşte-mă – cronologie

Pe scurt încercăm să prezentăm scopul şi viziunea acestui program „Iubeşte-mă” deoarece dacă ar fi să prezentăm detaliile, nu am avea spaţiu suficient.

Programul „Iubeşte-mă” a început în luna Iulie 2014  şi s-a derulat neîntrerupt până în prezent mergând în fiecare sâmbătă şi/sau duminică la copii mai mulţi voluntari din Murgaşi şi Craiova.

Se derulează diferite activităţi cu aceşti copii, activităţi ce ţin de vârstele lor cu scopul de a socializa, de a se integra, de a-şi face prieteni, etc.  în vederea adoptării de deprinderi sănătoase, să împrumute valori, stil de viață corect, cunoştinţe şi obiceiuri din diferite medii şi familiile corespunzătoare constituind astfel un mediu plăcut şi util pentru ei înşisi cât şi pentru cei care se află în jurul lor.

 

1 decembrie 2014 (de ziua României)

Și noi putem face lucruri pe care alții le fac cu multă mândrie. Pe 1 decembrie am putut să cântam imnul României, să rostim din memorie cuvinte și versuri patriotice. Ne-am bucurat nespus de mult deoarece am făcut această serbare împreună cu copiii de la Gradinița Adventistă – Craiova însoțiti de parinți si de doamnele educatoare. Au fost clipe pe cinste, ne-am delectat spunând și ascultând poezii și bineînțeles am cântat împreună.

ȘCOALA NOASTRĂ  ȘI CASA NOASTRĂ

Acesta este un fragment din viața noastră (29/09/2014) în care am fost să îi vizităm pe acești „micuți”, suntem cu ei in curtea școlii, stăm de vorbă, ne îmbrățișăm, socializăm, învățăm foarte multe lucruri și bineînțeles că ne jucăm. Jocul reprezintă în mare parte copilăria noastră.

IEȘIRE ÎN PARCUL ROMANESCU-Craiova

Câteva ore in Parcul Romanescu pe 23/08/2014  au fost o recreere pe care o așteptam de mult, ne-am jucat, am folosit la maxim locurile destinate copiilor. Seara când am revenit la cămin eram bucuroși și plini de energie. Ziua de 23 a fost o zi în care am avut ocazia să respirăm un aer mult mai curat decât cel pe care îl respirăm de obicei.