• ro
  • en

Implica-te

Te provocam sa te alaturi echipei asociatiei „Asociatia Doneaza Speranta EGB” intrucat suntem ferm convinsi ca principiul abordat de noi functioneaza cel mai bine:

„Decat mult de la putini oameni, mai bine putin de la foarte multi.”

Daca in mainile tale ar sta puterea de a salva o viata, ce ai face?

Doneaza Viata

„Poti face acest lucru atunci cand te decizi sa mergi sa donezi o picatura din sangele tau pentru binele altora”

Doneaza  Speranta

„Poti sa pierzi absolut totul, daca iti mai ramane speranta esti un om fericit, sunt altii care pierd inclusiv speranta; poti sa ii ajuti prin simplu fapt ca vi langa ei, ii inbratiseji, ii iubesti, in felul acesta ii ajuti sa recapete speranta.” Nu uita: cand se pierde speranta se pierde absolut totul.

Doneaza din timpul tau

„In derularea proiectelor este nevoie de un ingredient, acesta nu poate lipsi, este nevoie de voluntari. Pentru ca totul sa decurga bine trebuie sa oferi din timpul tau altora. Ce te poate face mai fericit decat sa te oferi pe tine insuti, sa oferi munca  benevola, la sfarsitul zilei ramai doar cu sentimentul unui lucru bine facut, care ii ajuta pe altii.

Doneaza din Finantele Tale

Doneaza online

Doneaza prin SMS

„Derularea proiectelor, dezvoltarea activitatii depinde in foarte mare masura de  situatia financiara a asociatiei. La aceast capitol poate participa oricare persoana, indiferent daca este persona fizica, persoana jurifica, PFA, inteprindere  individuala sau societati civile de avocatura, etc.”

Se pot face lucruri mari fara sa fie nevoie sa scoatem nici macar un banut in plus din buzunarul nostru, putem sustine activitatea, proiectele, asociatiei fara  eforturi prea mari daca tinem cont de urmatoarele sfaturi:

Persoanele fizice pot sustine activitatea asociatiei donand un banut din bugetul lor, folosind metoda „debit direct” sau foarte simplu redirectionand 2% din impozitul salarial sau din impozitul pentru chirii pe care il platesc  Statului Roman. Mai multe informatii despre aceasta modalitate precum si descarcarea formularelor se gaseste aici:

Persoanele juridice pot sustine si ele activitatea, proiectele asociatiei fara nici un efort financiar in plus, facand doar un gest, acela de a redirectiona 20% din impozitul  firmei pe care o conduce – conform Legii. Practic in loc sa platesti Statului Roman 100% impozitul pe un an, ii platesti doar  80%  iar restul  de 20% il redirectionezi catre asociatie. Pentru mai multe detalii, dar si pentru descarcarea contractului de sponsorizare acceseaza aici:

PFA, Medici, Avocati, s.a.md., aceaste categorii pot face si ele sponsorizari conform Codului Fiscal in limita unei cote de  5% din venitul net stabilit conform Legii. Pentru mai multe detalii, precum si pentru descarcarea contractului de sponsorizare, va rugam sa faceti click aici:

SMS/CARD este cea mai simpla metoda si la indemana tuturor, atat de simplu incat sa iei telefonul si sa trimiti un simplu SMS. Pentru  sponsorizare, va rugam sa faceti click aici:

Transfer bancar este cea mai simpla metoda si la indemana tuturor, nu trebuie decat sa ai Internet Banking. Pentru  sponsorizare, va rugam sa faceti click aici:

Debit Direct este o metoda simpla, comoda  si foarte eficienta atat pentru sponsor precum si pentru receptor, pentru detalii  click aici: