• ro
  • en

Donează

Te provocăm să te alaturi echipei asociaţiei Asociaţia Donează Speranţă EGB” întrucât suntem ferm convinşi că principiul abordat de noi funcţioneaza cel mai bine:

„Decât mult de la puţini oameni, mai bine puţin de la foarte mulţi.”

Dacă în mâinile tale ar sta puterea de a salva o viață, ce ai face?

Donează viaţă

„Poţi face acest lucru atunci când te decizi să mergi să donezi o picatură din sângele tău pentru binele altora”

Donează speranţă

„Poţi să pierzi absolut totul, dacă iţi mai ramâne speranţa eşti un om fericit, sunt alţii care pierd inclusiv speranţa; poţi să îi ajuţi prin simplu fapt că vii lângă ei, îi îmbrăţişezi, îi iubeşti, în felul acesta îi ajuţi să recapete speranţa.” Nu uita: când se pierde speranţa, se pierde absolut totul.

Donează din timpul tău

„În derularea programelor este nevoie de un ingredient, acesta nu poate lipsi, este nevoie de voluntari. Pentru ca totul să decurgă bine trebue să oferi din timpul tău altora. Ce te poate face mai fericit decât să te oferi pe tine însuţi, să oferi muncă benevolă, la sfarşitul zilei rămâi doar cu sentimentul unui lucru bine făcut, care îi ajută pe alţii.

Doneaza din finanțele tale

„Derularea proiectelor, dezvoltarea activității depinde în foarte mare măsură de situația financiară a asociației. La acest capitol poate participa orice persoană, indiferent dacă este persoană fizică, persoană juridică, PFA, întreprindere individuală sau societăți civile de avocatură, etc.”

Se pot face lucruri mari fără să fie nevoie să scoatem nici măcar un bănuț în plus din buzunarul nostru, putem susține activitatea, proiectele, asociației fără eforturi prea mari dacă ținem cont de următoarele sfaturi:

Persoanele fizice pot susține activitatea asociației donând un bănuț din bugetul lor, folosind metoda „debit direct” sau foarte simplu redirectionând 2% din impozitul salarial sau din impozitul pentru chirii pe care îl platesc Statului Român. Mai multe informații despre această modalitate precum și descărcarea formularelor se găsește aici:

Debit Direct

Este o metodă simplă, comodă si foarte eficientă atât pentru sponsor precum și pentru receptor, pentru detalii click aici:

Persoanele juridice pot susține și ele activitatea, proiectele asociației fără nici un efort financiar în plus, făcând doar un gest, acela de a redirecționa 20% din impozitul firmei pe care o conduce – conform Legii. Practic în loc să plătești Statului Roman 100% impozitul pe un an, îi plătești doar 80% iar restul de 20% îl redirecționezi către asociație. Pentru mai multe detalii, dar și pentru descărcarea contractului de sponsorizare accesează aici.

Aceste categorii pot face și ele sponsorizări conform Codului Fiscal în limita unei cote de 5% din venitul net stabilit conform Legii. Pentru mai multe detalii, precum și pentru descărcarea contractului de sponsorizare, vă rugăm să faceți click aici

Este cea mai simplă metodă și la indemâna tuturor, atât de simplu încât să iei telefonul și să trimiți un simplu SMS.

Este o metodă simplă și la indemâna tuturor, nu trebuie decât să ai Internet Banking.